Cel mai bun raport de pret si calitate!

Ferestrele termopan germane Salamander Brugmann  — sunt o alegere deosebită pentru o viață cu stil, сe vă caracterizează ca persoană care are grijă, atât de căldura și confortul propriului cămin cât și de imaginea sa !

Ce vă caracterizează ca persoană ce are grijă nu doar de căldura și confortul propriului cămin ci și pentru onorabilitatea sa. Din 2002 grupul companiilor SALAMANDER Industrie-Produkte GmbH a unit sub conducerea sa doi producători exclusivi de profiluri PVC de calitate exclusiv germană, ce produc articole sub mărcile comerciale SALAMANDER ȘI BRÜGMANN la fabricile din Türkheim și Papenburg (Nord-Est-ul Germaniei). Compania Brugmann se specializează în extruderea profilelor din PVC pentru tâmplăria ferestrelor și ușilor încă din anul 1958.

Sistemul de profil PVC cu 5 camere Salamander Brugmann  după calitățile sale termofizice și caracteristicile sale de design corespund tuturor cerințelor actuale. Lățimea de montare de 73 mm  permite obținerea unui randament ridicat de rezistență a termoconductibilității profolului, un avantaj clar constituie și posibilitatea montării termopanului de până la 32 mm. Așezarea adâncă a termopanului minimizează considerabil “podul rece” prin bagheta distanțier.

Unul din criteriile decisive pentru alegerea profilurilor PVC, atât pentru procesator cât și pentru consumatorul final este un raport preț-calitate rezonabil. Profilurile Salamander Brugmann oferă calitatea optimală la un preț rezonabil.

Fereastra ocupă o mare suprafață a peretelui, dar peste 70% din ea îl ocupă termopanul. Deaceea anume termopanul ales va decide asupra calității și comfortului oferit de fereastră. Noi montăm pe ferestrele Salamander Brugmann DOAR TERMOPANE ENERGOEFICIENTE (LOW-E).

Ele pot fi împărțite în 3 categorii:

Clasa Premium de categoria А, este termopanul compus din 2 sticle cu lățimea între ele mărită, lățimea totală este de 32 mm — oferind până la 10% economie de căldură.

Clasa Premium de categoria В,  este termopanul compus din 2 sticle cu lățime mărită între ele, lățimea totală este de 32 mm, partea interioară a sticlei este pulverizată cu o substanță specială compusă din emisii scăzute din oxizi de argint (LOW-E), cu ajutorul căruia se poate obține o eficiență energetică de până la 32%.

Clasa Premium de categoria С, este termopanul compus din 3 sticle cu lățimea totală de 32 mm, sticla interioară are o vopsire specială polifuncțională prin pulverizare. Așa tip de termopan se numește “Control climatic” combină în sine calitățile de eficiență energetică, protecție solară și izolare fonică — asigurând până la 78% economie de căldură.

Toate termopanele sunt fabricate la fabrica CROWN GLASS. Asupra cărora se răsfrânge garanția de 10 ani din fabrică.

Doar acum…. Promoție: SALAMANDER BRUGMANN 73MM cu geam termopan de 32mm cu reducere de până la 30%

Principalul avantaj al unei ferestre cu geam termopan este economie de energie, care se realizează datorită spațiului sporit de aer dintre sticle: reflectarea căldurii soarelui în timpul verii și prevenirea pierderilor de căldură în încăperi în timpul iernii. Cu un astfel de geam termopan pierderile de căldură sunt reduse cu până la 60%!
Al doilea avantaj important este prețul!!! Nu există un analog al raportului preț-calitate pe piața ferestrelor!
Al treilea avantaj îl reprezintă utilizarea în fabricarea ferestrelor a feroneriei austriacă MACO, care vă va servi mulți ani.
În al patrulea rând – ferestrele Salamander Brugman sunt fabricate la fabrica noastră din Chișinău unde puteți vedea întotdeauna cu ochii voștri procesul de producție a ferestrei vizitând fabrica noastră!

Sunați-ne și vă vom ajuta cu plăcere! Economisiți cu înțelepciune!

Profilurile PVC premium Salamander Brugmann – sunt tehnologii energoeficiente!

ECONOMIE!  Analiștii noștri au calculat că odată procurate, ferestrele PVC cu profil de 5 camere Salamander Brugmann 73mm cu termopan energoeficient, inclusiv fitingurile Мако, ferestrele dumnevoastră se vor răscumpăra în decurs de 5-6 ani. Comandând ferestrele noastre, veți face o alegere corectă!

 

FERESTRELE SALAMANDER  BRUGMANN –  SUNT FERESTRELE VIITORULUI!